Z uporabo spletne strani se strinjate s spodaj navedenimi pogoji in jih v celoti razumete.

Spletna www.bistro-piccolo.si (v nadaljevanju BISTRO PICCOLO) je sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

 

Spletno trgovino BISTRO PICCOLO upravlja SAŠO NEMEC S.P.

 

Osnovni podatki podjetja
SAŠO NEMEC S.P.
BORAČEVA 46, 9252 RADENCI

Identifikacijska številka za DDV: SI19308922 
Davčni zavezanec: DA
E-mail: bistro.piccolo@kabelnet.net

 

 

Varovanje osebnih podatkov

BISTRO PICCOLO se zavezuje, da bo varovalo osebne podatke uporabnikov.
Osebne podatke bo podjetje uporabilo izključno za lastne potrebe (izpolnitev rezervacije mize, pošiljanje informativnega gradiva)

Osebni podatki v nobenem primeru in pod nobenim pogojem ne bodo predani tretji osebi.

 

V BISTRO PICCOLO na naši spletni strani spoštujemo vašo zasebnost ter varujemo vaše podatke.
Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), od objave teh pravil pa tudi z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Naše storitve lahko uporabljate kot:
-naznani uporabnik:
v tem primeru bomo z vašim soglasjem ob obisku naših strani podatke zbirali preko piškotkov z namenom zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani

-naročnik na e-novice:
v tem primeru lahko naše storitve uporabljate kot neznani uporabnik, edini podatek, ki nam ga zaupate pa je le vaš elektronski naslov in izbira e-novic, ki jih želite prejemati na vaš naslov. Drugih podatkov o vas ne zbiramo. Na naše e-novice pa se lahko vedno odjavite (povezava do odjave je v vsaki e-novici) in se s tem izbrišete iz naših seznamov.

O naših uporabnikih zbiramo več vrst osebnih podatkov:
-marketinški podatki:
vaše naročnine na naše e-novice.

-tehnični podatki:
za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu vaše naprave, brskalniku, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletne strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo. BISTRO PICCOLO lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke kot so piškotki sistemov Google Analytics, Facebook. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 1 leto, potem postanejo neaktivni.

Kako pridobivamo podatke
-ko se naročite na katerokoli izmed naših e-novic
-ko pregledujete naše vsebine
-ko objavite vprašanje, komentar ali oceno
-ko nam posredujete različna vprašanja preko našega kontaktnega obrazca
-ko z nami komunicirate preko družbenih omrežij Klepet Google, Facebook, nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili vi.

Kaj delamo s podatki?
Podatke o uporabnikih zbiramo za:
-izvedbo rezervacij miz
-za analize poslovanja, spremljanje statistik, pri čemer so uporabljeni podatki anonimizirani.
Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za pripravo odgovora na vprašanje.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov?
Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

Roki hrambe osebnih podatkov
Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti.

Zagotavljanje varnosti

Na naši spletni strani uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij.

Prosimo, da nam pri varovanju osebnih podatkov pomagate tako, da tudi sami poskrbite za varnost vašega uporabniškega imena in gesla.

Sašo Nemec, lastnik